YARDIM
 

SEPETLE ÇALIŞMAK

Sepetlerde buton işlem görevleri

Alışveriş sepeti ile Buton İşlem Görevleri

Alışveriş Sepetinizde, ürünlerle ilgili sınırlı işlemler yapılabilir, ürün eklenebilir, silinebilir veya miktarı değiştirilebilir.

Yapılan tüm değişiklikleri "Güncelle" butonu ile kaydediniz. Silmek istediğiniz ürünü seçip "sil" butonu ile siliniz. Bu işlem geri alınamaz.

İhtiyacınız olan daha detaylı ürün işlemleri için, önce bu sepetinize bir ad vererek kaydetmeniz gerekir.

Kayıtlı sepetler ile Buton İşlem Görevleri

  1. Güncelle
  2. Sepet içinde yaptığınız değişiklikleri kaydetmek için mutlaka bu butonu tıklayınız.

  3. Ürün ekle
  4. Sepetinize ilave bir ürün eklemek için bu butonu tıklayınız. Ayrı bir pencere açılacaktır. Referans numarasını yazıp ürünü bulun, miktar girin ve "ürünleri ekle"butonuna tıklayın. Ürünler listenize eklenir.

  5. Ürün Sil
  6. Önce silmek istediğiniz ürünleri işaretleyin, daha sonra bu butonu tıklayın. işaretlenen ürünleriniz sepetinizden silinecektir. Bu işlem geri alınamaz.

  7. Ürün Taşı
  8. Sepetinizdeki bir veya birçok ürünü başka bir kayıtlı sepete taşımak veya yeni bir sepet yaratıp oraya taşımak için, bu butonu kullanın.

    Önce işlem yapmak istediğiniz ürünleri işaretleyiniz ve bu butona tıklayınız, açılacak pencereden taşımak istediğiniz sepeti seçin veya yeni bir sepet yaratınız ve yanlarında bulunan işlem butonlarına tıklayınız, son olarak açılan ufak pencereyi kapatınız. İşaretlenen ürünler üzerinde bulunduğunuz sepetten silinip, belirtilen sepetlere taşınırlar.

  9. Kopyala
  10. Sepetinize bire bir kopya yaratmak için bu butonu tıklayınız. Yeni bir pencere açılacaktır. Yaratılacak sepetinize ait sepet adı, proje ve hazırlayan bilgilerini giriniz ve işlem butonunu tıklayınız.

    Dikkat Sepet isimleri aynı olamaz. Üzerinde bulunduğunuz sepetin ürün muhteviyatı ile yeni bir sepet yaratılacaktır. Üzerinde bulunduğunuz sepet silinmez.

  11. Sepet adı değiştir
  12. Açık olan sepetinizin adını değiştirmek isterseniz bu butona tıklayınız. Yeni bir pencere açılacaktır. Sepetinizin yeni adını, proje ve hazırlayan bilgilerini giriniz ve işlem butonunu tıklayınız. Dikkat Sepet isimleri aynı olamaz. Üzerinde bulunduğunuz sepetinizin adı ve diğer bilgileri değişecektir.

  13. Yazdır
  14. Sepetinize kağıda baskı alabilmek için bu butonunu tıklayınız. Ayrı bir pencere açılacak ve sepetiniz görüntülenecektir. Bu penceredeki "dosya"seçeneğinden "yazdır"komutu ile kağıda baskı alabilirsiniz.

  15. Sepeti Sil
  16. Sepetinizi silmek için bu butonu tıklayınız. Sepetiniz silinecek ve Arşive atılacaktır. Arşiv'den geri almak mümkündür.

  17. Sıraya Taşı
  18. Sepetinizde bulunan ürünlerin sıralamasını tanzim edebilmeniz için bu butonu kullnın. Önce tek bir ürün seçiniz, pencereden taşımak istediğiniz sırayı seçip butonu tıklayınız. Bu yöntemle ürün sıralamanızı istediğiniz şekile getirebilirsiniz.

  19. Poz (Liste Başlığında)
  20. Sepetinizdeki ürünlerin sıra numarasını gösterir. Tıklandığında sepete eklenen ürünlerin orjinal ekleme sırasına göre sıralar.

  21. Üretici Firma/Referans No. (Liste Başlığında)
  22. Ürünlerin markasını ve kodunu gösterir. Tıklandığında sepetinizdeki ürünleri, önce marka daha sonra referans numarası sırasına göre sıralar.