YARDIM
 

SEPETLE ÇALIŞMAK

Firmanızdan nasıl Fiyat Talebinde bulunabilirim ?

Fiyat talebinde bulunabilmek için öncelikle sitemize üye olmanız ve "üye girişi" yapmanız gerekir.

Tüm Fiyat Talebi işlemlerinizi, Alışveriş sepetinizi veya Kayıtlı Sepetinizi açarak, "Fiyat Talep Et" butonunu tıklayarak başlayabilirsiniz. Süreçler hep aynıdır.

Alışveriş Sepetinden Fiyat Talebi

Alışveriş Sepetinizi açınız, Fiyat Talep etmek istediğiniz ürünlerinizi seçiniz ve "Fiyat Talep Et" butonuna tıklayınız.

Ekranda ufak bir pencere açılacaktır, Burada "Ödeme Şekli" ni, firmamızdaki "Satışta ilgili kişi" ve "Talebi gönderen" kişi bilgisini doldurup "Devam Et" butonuna tıklayınız.

Açılacak yeni sayfada, Fiyat Talebinizin bize iletilecek belgesini göreceksiniz. Lütfen kontrol ediniz ve bir mesajınız varsa sayfa altındaki Not bölümüne yazınız.

Sayfa en altında bulunan "devam et" butonu ile işlemi bitirebilir veya "geri dön" ve "iptal et ve çık" butonları ile işlem yapabilirsiniz.

Tebrikler ile başlayan sayfa göründüğünde talebiniz bize ulaşmıştır. Bu işleminiz "Ticari İşlemler" sayfasında "Fiyat Taleplerim" bölümüne kaydedilmiştir ve siz silmediğiniz müddetçe orada kalacaktır. Talebinize Teklif mektubumuz en kısa sürede gelecektir.

Kayıtlı Sepetlerden Fiyat Talebi

Ana sayfamızdan, "Sepet işlemleri" bölümü detayında bulunan "Kayıtlı Sepetler" linkini tıklayıp, gelecek sayfada, sepet adını tıklayıp sepetiniz açınız. Sayfa öntanımlı olarak &sepetle ilgili işlemler& bölümünde açılır. Lütfen &Fiyat Talebi işlemleri" başlığı tıklayınız.

Sayfanın üst tarafında bulunan, "İşlemi gönderen kişi" kişi, "Ödeme şekli" ve "Satışta ilgili kişi" bilgilerini doldurup "Fiyat talep et" butonunu tıklayınız.

Bundan sonraki süreçler yukarıdakilerle aynıdır.