YARDIM
 

SEPETLE ÇALIŞMAK

Kayıtlı Sepet Yaratmak

Neden Kayıtlı Sepet ?

Birden fazla sepet yaratmak isterseniz, adları değişik kayıtlı sepetleriniz olması kaçınılmazdır. Sayısız sepet yaratılabilir, tarafınızdan silinmedikçe muhafaza edilir.

İşletmelerde birden fazla personelin takibindeki işlerin ürün listelerinin, birbirlerine karışmaması için elzemdir.

Proje firmalarının, proje detay ve bölümlerini daha kolay takip etmek ve maliyet çıkarmak, değişiklikleri uygulamak ve revize edebilmek için mecburidir.

Ürün listenizi bir defaya mahsus tanzimi sonucunda saklayabilir ve periodik olarak sipariş vermek olanağı sunar.Sipariş anında her türlü değişikliğe açıktır.

Alışveriş Sepetinizden yapılan işlemler sonucunda ürünler silinir, Kayıtlı Sepetlerde aynı işlemler yapılsa dahi, sepet ve ürünler saklanır. Günlük iş trafiği içinde oluşan ve değişen Alışveriş sepetinizden ayrı bağımsız bir bölüm sunar.

Kayıtlı Sepetlerim nerededir ?

Ana sayfamızda "Sepet İşlemleri" başlığı detayında "Kayıtlı Sepetlerim" linkini tıklayınız. İşlem yapabileceğiniz kayıtlı sepetleriniz sayfası açılır. Bu sayfada kayıtlı kayıtlı sepetlerinizin listesini bulabilirsiniz. Sepet adını tıklayarak sepetinizi açabilirsiniz.

Ürün dolu Alışveriş sepetimi nasıl Kayıtlı bir sepete çeviririm ?

İhtiyaç halinde Alışveriş Sepetinizi kaydedin, içindeki tüm ürünler, yeni bir sepet adı, proje adı ve hazırlayan adı ile "Kayıtlı Sepetler" bölümüne taşınıp kaydedilir, alışveriş sepetiniz boşaltılır.

Bu yöntemle sayısız sepetler yaratabilir ve muhafaza edebilirsiniz. Örneğin bir projede çeşitli bölümlerin detaylarını veya pano ürünlerini, ayrı ayrı sepetlerde takip edebilir, ayrıca ileride birleştirmek istediğiniz sepetleri de birleştirebilir, ve hatta tek bir satın alma listesi yaratabilirsiniz.

Ürünsüz boş bir kayıtlı sepeti nasıl yaratabilirim ?

Doğrudan, kayıtlı boş bir sepet yaratmak için, ana sayfamızda "Sepet İşlemleri" başlığı detayında "Kayıtlı Sepetlerim" linkini tıklayınız. İşlem yapabileceğiniz kayıtlı sepetleriniz sayfası açılır, sayfa altında "Yeni Sepet Yarat" bölümünü seçerek işleminize devam edebilirsiniz

Kayıtlı Sepetlerde, aynı isimle birden fazla sepet yaratılamaz, proje adı yoksa alanı tıklayarak boşaltınız, hazırlayan adı yoksa alanı tıklayarak boşaltınız. Sepetiniz boş olarak yaratılacaktır.

Kayıtlı bir sepete nasıl ürün eklerim ?

Kayıtlı bir sepete ürün eklemek sadece kayıtlı sepeti açarak mümkündür.

Önce kayıtlı sepet adını tıklayark sepeti açınız, "Ürün Ekle" butonunu tıklayınız, Ürün arama motoru sayfası açılır, ürün referansını yazıp ürünü bulunuz, miktar girip "Ürünleri Ekle" butonuna tıklayınız.

Ürünleri toplu ve hızlı bir şekilde kayıtlı sepetime nasıl eklerim ?

Bu işlem için Alışveriş Sepetinizden istifade etmeniz gerekir, aynı yolu izleyerek alışveriş sepetinizi oluşturun.

Daha sonra alışveriş sepetinizi yeni bir ad ile kaydedin. Kaydedilen sepetler arasında ürün trafiği inanılmaz detaylı ve kolay olup istediğiniz ürünleri istediğiniz sepete aktarabilir veya tanzim edebilirsiniz.

Elimde hazır bir excel listem var, ürünleri kayıtlı sepetime nasıl aktarırım ?

Bu işlem için Alışveriş Sepetinizden istifade etmeniz gerekir, aynı yolu izleyerek alışveriş sepetinizi oluşturun.

Daha sonra Alışveriş sepetinizi yeni bir ad ile kaydedin. Kaydedilen sepetler arasında ürün trafiği inanılmaz detaylı ve kolay olup istediğiniz ürünleri istediğiniz sepete aktarabilir veya tanzim edebilirsiniz.

Kayıtlı sepetimle hangi işlemleri yapabilirim ?

Ürün dolu Kayıtlı sepetiniz ile, ticari işlem olarak, firmamıza Fiyat Talebi, müşeterilerinize Teklif mektubu ve firmamıza Sipariş işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Gerçekleşen işlemler sonunda ürünler silinmez.

Ayrıca ürün bazında, hem sepet içinde hem diğer sepetlerle ilişkili inanılmaz kolaylıklar ve işlemler gerçekleştirebilirsiniz. Sepetlerinizi birleştirebilir, ayırabilir veya Excel olarak indirebilirsiniz.