YARDIM
 

SEPETLE ÇALIŞMAK

Firmanıza nasıl sipariş verebilirim

Sipariş verebilmek için öncelikle sitemize üye olmanız ve " üye girişi " yapmanız gerekir.

Tüm Sipariş işlemlerinizi, Alışveriş sepetinizi veya Kayıtlı Sepetinizi açarak, ‘ Sipariş Ver ’ butonunu tıklayarak başlayabilirsiniz. Süreçler hep aynıdır.

Alışveriş Sepetinden Sipariş Vermek

Alışveriş Sepetinizi açınız, Sipariş vermek istediğiniz ürünlerinizi seçiniz ve ‘Sipariş Ver’ butonuna tıklayınız. Ekranda ufak bir pencere açılacaktır, Burada "Ödeme Şekli" ni, firmamızdaki "Satışta ilgili kişi" ve "İşlemi gönderen kişi" kişi bilgisini doldurup "Devam Et" butonuna tıklayınız.

Açılacak yeni sayfada, Nakliye ve Teslimat bilgileri gelecektir. Ürünleri kendi vasıtanız ile bizim depomuzdan almak istiyorsanız, lütfen ilgili depomuzu işaretleyiniz. Fatura adresinize sevk edilmesini istiyorsanız, lütfen "Fatura adresi" ni işaretleyiniz. Başka bir adrese sevkini isterseniz, sayfa altındaki "yeni teslimat adresi ekle" butonunu tıklayarak bilgileri giriniz, veya daha önce açılan bir teslim adresini işaretleyiniz.

Sayfa en altında bulunan "devam et" butonu ile işlemi devam ettirebilirr veya "geri dön" ve "iptal et ve çık" butonları ile işlem yapabilirsiniz. Devam etmeniz durumunda, ürünlerle ilgili bilgi mesajları alabilirsiniz, terchinize göre devam ediniz.

Açılacak yeni sayfada, Siparişinizin bize iletilecek belgesini göreceksiniz. Lütfen kontrol ediniz ve bir mesajınız varsa sayfa altındaki Not bölümüne yazınız. Sayfa en altında bulunan "devam et" butonu ile işlemi bitirebilir veya "geri dön" ve "iptal et ve çık" butonları ile işlem yapabilirsiniz.

Tebrikler ile başlayan sayfa göründüğünde siparişiniz bize ulaşmıştır, Ancak ödemesi şirketimiz tarafından onaylandıktan sonra sevk edilecektir. Bu sayfadan ayrılmadan kart ödemenizi yapmak için "Ödeme Yap" butonunu tıklayınız.

Açılacak sayfadan taksitli veya tek çekim tercihinizi yapıp, kart ödemenizi yapınız. Ödeme dekontunuz tarafınıza otomatik olarak verilecek ve siparişiniz sevk edilecektir. Daha sonra kartla ödeme yapacaklar, ana sayfamızdan "Vezne Ödeme" linkini tıklayıp ödeme yapabilirler ve dekontlarını alabilirler.

Bu işleminiz "Ticari İşlemler > Siparişlerim > Bayiye Gidenler" bölümüne kaydedilmiştir ve siz silmediğiniz müddetçe orada kalacaktır.

Kayıtlı Sepetlerden Sipariş Vermek

Ana sayfamızdan, "Sepet işlemleri" bölümü detayında bulunan "Kayıtlı Sepetler" linkini tıklayıp, gelecek sayfada, sepet adını tıklayıp sepetiniz açınız. Sayfa öntanımlı olarak "sepetle ilgili işlemler" bölümünde açılır. Lütfen "Sipariş İşlemleri" başlığını tıklayınız.

Sayfanın üst tarafında bulunan, "İşlemi Gönderen Ad Soyad", "Ödeme Şekli" ve ‘Satışta İlgili Kişi" bilgilerini doldurup "Sipariş Ver" butonunu tıklayınız.

Bundan sonraki süreçler yukarıda bulunanlarla aynıdır.